Általános Szerződési Feltételek

  

Vásárlási feltételek

A www.iphoneszerviztanfolyam.com (későbbiekben weboldal vagy webshop) az iDevice Korlátozott Felelősságű Társaság (röviden: iDevice Kft.) tulajdona. A jelen weboldalon elérhető webshop-ot az iDevice Kft. működteti.

Székhelye: 1054 Budapest, Honvéd u.8 1/2

Képviselőjének neve: Bándli Renátó

Ügyfélszolgálat e-mail címe: info@iphoneszerviztanfolyam.com

Válaszadási idő e-mailen beérkezett megkeresésekre: 2 munkanap

Számlaszáma:

Adószáma:

Cégjegyzékszáma:

 

Regisztráció, adatkezelés

A webshopban való böngészéshez, a szöveges tartalmak, vagy a termékek megtekintéséhez nem szükséges a regisztráció. A weboldal böngészése során ugyanakkor úgynevezett cookie-k kerülhetnek, a gépedre, melyek a későbbi kényelmesebb böngészést, azonosítást szolgálják. A cookie-k letiltása esetén előfordulhat, hogy a weboldal egyes részei nem megfelelően működnek.

 

A termék, vagy szolgáltatás megrendeléséhez meg kell adnod a neved, e-mail címed, számlázási címed, esetleges kézbesítési címed és telefonszámod. Ezen adatok megadása a rendelés teljesítéséhez szükséges. Az ÁSZF elfogadásával hozzájárulsz, hogy a vásárlásodról e-számlát állítsunk ki a rendelés leadásnál szereplő adatok alapján és a megadott email címedre kiküldjük azt.

 

Az adatok megadása önkéntes, és a megadott adatok az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben, illetve az Ászf-ben meghatározott módon való adatkezeléséhez való hozzájárulásnak minősül.

 

Adataid törlését az ÁSZF-ben leírtak figyelembevételével, ügyfélszolgálatunknál kérheted.

 

Az adatok helyességét bármikor ellenőrizheted és módosíthatod, törölheted jóváhagyás előtt. Az adott megrendelés elküldött adatai az elküldést követően is módosíthatóak, ehhez az info@iphoneszerviztanfolyam.com e-mail címre küldj egy módosító kérvényt.

 

Az iDevice Kft az általad megadott információkat a vonatkozó adatvédelmi törvény betartásával, kizárólag írásbeli információ küldéséhez, a rendelési folyamat megkönnyítéséhez, valamint probléma esetén, a Veled való kapcsolatfelvételhez, valamint a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében használja, harmadik félnek, a letöltött kiadványok kiadóján, a fizetési rendszert biztosító cégen, illetve a 2011. évi CXII. törvényben meghatározott feltételek teljesülése esetén a hatóságok kivételével, nem adja át. Külön rendelkezés hiányában az iDevice Kft. a későbbiekben tájékoztat Téged az akciókról és újdonságokról.

 

A szerződés tárgya, szerződéskötés:

A szerződés tárgya a webáruházban megvásárolt termék és szolgáltatás. A 2001. évi CVIII. tv. szerint, a iDevice Kft.megrendelésed elküldését megelőzően köteles egyértelműen tájékoztatni arról, hogy a megkötendő szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül-e, a iDevice Kft.iktatja-e a szerződést, illetve, hogy az iktatott szerződés utóbb hozzáférhető lesz-e, továbbá az adatbeviteli hibáknak a szerződéses nyilatkozat elküldését megelőzően történő azonosításához és kijavításához biztosított eszközökről.

Ennek megfelelően a megkötendő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, így iktatás nem történik, és a fogyasztó írásbeli szerződés hiányában írásbeli szerződéshez a jogügylet megkötése után nem tud hozzáférni. A vásárlási folyamatot működtető programban nincsen olyan elem, ami az adatátviteli hibákat korrigálja.

A szerződés a megrendelésed véglegesítésével jön létre. A szerződés nyelve: magyar.

A iDevice Kft.a megrendelésed elküldését megelőzően tájékoztat azokról a technikai lépésekről, amelyeket a szerződés elektronikus úton való megkötéséhez meg kell tenni. A szerződéskötéshez további információt a szolgáltatótól nem igényelhetsz. A rendelkezésre álló információk alapján kötöd meg a szerződést, így a iDevice Kft-t a Te szerződéskötési akaratodat befolyásoló egyéb tényezők tekintetében felelősség nem terheli.

Az ÁSZF elfogadásával hozzájárulsz, hogy az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. tv. 175.§-ában foglaltak szerint a vásárlásáról e-számla kerüljön kiállításra a regisztrációban szereplő adatok alapján, és a megadott email címre kerüljön megküldésre, melyet elektronikusan fogadsz a kiállítójától.

A számla megtekintéséhez Adobe Reader programra van szükség. Amennyiben nem rendelkezel ilyen szoftverrel az alábbi linken letöltheted.

A számlán szereplő megrendelő adatait nem áll módunkban módosítani, ugyanis az kizárólag szerződésátruházást követően lenne lehetséges, mely háromoldalú szerződést a Szolgáltató nem kíván megkötni.

 

Teljesítés módja

Vásárlóként az Ászf-ben foglalt feltételek teljesítését követően jogosult vagy a megrendelt terméket letölteni, megtekinteni, vagy a tanfolyamot igénybe venni.

 

Felelősség

A vásárolt kiadványokra vonatkozó ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek helyenként illusztrációk. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár, a feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget. 

 

Megrendelés

Az egyes termékek mellett feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák. Az ÁFA mértéke egyes termékféleségek esetében eltérő lehet. Az árak egy db termékre vonatkoznak, ha ettől eltérő információ nincs megadva a termékleírásban.

 

A megrendelés elküldése előtt bármikor megváltoztathatod, ellenőrizheted a kosarad tartalmát a jobb felső sarokban található kosár ikonra klikkelve. Ha az adatok jóváhagyása után a megtöltött kosarat rákattintással elküldöd, rendszer a ’Pénztár’-hoz irányít.

 

A megrendelési folyamat a {3} lépésig, azaz a megrendelés jóváhagyásáig bármikor megszakítható, de a megrendelés, illetve annak összetétele, a jóváhagyás után már nem módosítható.

 

A rendszer a megrendelésről egy visszaigazoló e-mailt küld. Munkatársunk csakis abban az esetben veszi fel veled a kapcsolatot e-mailben, ha valamilyen nem várt probléma lépne fel.

 

Fizetési mód

A fizetés kizárólag az alábbi módokon történhet:

 

PayPal fizetéskor a PayPal biztonságos szerverén keresztül tudsz fizetni. A PayPal rendszer fizetési oldala rövid letöltést követően automatikusan jelenik meg a megrendelésed elfogadását követően. A fizetés lebonyolításához bankkártyád adataira van szükség. Meg kell adnod a bankkártyád számát és lejáratának dátumát, valamint a Cvc2 kódot, ami a kártya hátoldalán található. A kívánt adatok bevitele után a „Fizetés” gombra kattintva a fizetés végrehajtásra kerül. A fizetés megtörténtéről visszaigazolást kapsz, majd pedig a rendszer visszairányít a webshop oldalára, ami szintén visszaigazolja a fizetést. Ha a Paypal a kártyás fizetést valamilyen oknál fogva visszautasítja, a megrendelést az iDevice Kft. még nem törli a rendszerből. Felhívjuk a figyelmed, hogy a fizetés során tartsd be a PayPal rendszer biztonságos fizetésre vonatkozó ajánlásait. A PayPal tranzakciós oldalain történtekért felelősséget vállalni nem tudunk, mivel az adatokat a PayPal kezeli. Sikeres banki visszaigazolást követően a megvásárolt termék(ek) 2020 július 1-től érhetőek el, melyről ezen a napon értesítést küldünk e-mailben. A tanfolyam esetében az időpontokról szintén e-mailben tájékoztatjuk a jelentkezőket.

 

Átutalásos fizetési mód választása esetén, megkapod az átutalás adatait, többek között bankszámlaszámunkat és a rendelés azonosítót. A rendelés azonosítót az utalás megjegyzés rovatába kell beírni. E nélkül sajnos nem tudjuk azonosítani a fizetést. A vásárolt termék regisztrálásra kerül és 2020 július 1-től válik elérhetővé számodra.

 

 

A  termék, szolgáltatás igénybevételének feltételei

A vásárlással a vásárló elfogadja, hogy amennyiben az e-book kiadása, vagy a tanfolyam bármilyen oknál fogva meghiúsul, úgy az iDevice Kft. fenntartja a lehetőséget, hogy új átumot jelöljön meg a megjelentetésre, vagy a szolgáltatás nyújtására. Amennyiben ezt a vásárló nem fogadja el, úgy az iProtecton Kft. vállalja, hogy visszautalja a befizetett összeget a vásárlónak

 

 

Jogvédelem

Termékeink, beleértve a forgalmazott kiadványok digitális példányait és a megjelenítésükhöz szükséges szoftvert, jogvédelem alatt állnak, mindennemű illegális felhasználást és másolást a törvény bünteti.

 

A felhasználás feltételei

A megvásárolt, letöltött, digitálisan védett kiadványok, 3 különálló eszközön lokálisan futtathatók. Ettől több gépen való futtatás, illetve hálózatos felhasználás nem megengedett, szerződésszegésnek minősül. Szerződésszegés esetén a szolgáltató megtagadhatja a további szolgáltatást, mely esetben a már megfizetett, és a szolgáltatás megtagadását követő időszakra járó díj nemteljesítési kötbérként a Szolgáltatót illeti.

 

Reklamáció

A vásárolt termékekkel kapcsolatos minőségi kifogás esetén cégünk felveszi Veled a kapcsolatot.

 

Ha bármiféle kérdésed, kérésed, észrevételed vagy problémád lenne cégünk működésével, az általunk forgalmazott termékekkel kapcsolatban, kérjük jelezd azt nekünk. Fordulj hozzánk bizalommal a hét minden napján, a nap bármely időpontjában az info@iphoneszerviztanfolyam.com e-mail címen. A beérkező emailekre, panaszokra 2 munkanapon belül válaszolunk.

 

Elállás

Tájékoztatunk, hogy a szerződéstől, digitális termékek esetében, a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet 29. § (1) m) pontjára való tekintettel nem áll módodban elállni. A szerviz tanfolyamra 30 napos pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

 

Vitarendezés

Amennyiben panasszal kívánsz élni online vásárolt termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatban, a https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HU linken elérhető webhelyen kezdeményezheted a panasz bíróságon kívüli rendezését. A portál csak akkor használható, ha az EU-ban, Norvégia, Izland, Liechtenstein területén élsz, és a kereskedő székhelye is ezen országokban található. Egyes országokban ezt a webhelyet a kereskedők is igénybe vehetik arra, hogy panaszt tegyenek fogyasztókkal szemben valamilyen általuk értékesített termék vagy szolgáltatás kapcsán. Megállapodásra kell jutnod a másik féllel arról, hogy melyik vitarendezési testületet veszitek igénybe.

A fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény értelmében fogyasztói jogvita rendezésére békéltető testület is igénybe vehető.

A békéltető testület hatáskörébe tartozik a fogyasztói jogvita bírósági eljáráson kívüli rendezése. A békéltető testület feladata, hogy megkísérelje a fogyasztói jogvita rendezése céljából egyezség létrehozását a felek között, ennek eredménytelensége esetén az ügyben döntést hoz a fogyasztói jogok egyszerű, gyors, hatékony és költségkímélő érvényesítésének biztosítása érdekében. A békéltető testület a fogyasztó vagy a vállalkozás kérésére tanácsot ad a fogyasztót megillető jogokkal és a fogyasztót terhelő kötelezettségekkel kapcsolatban.

A békéltető testület a megyei (fővárosi) kereskedelmi és iparkamarák (a továbbiakban: kamara) mellett működő független testület.

Online adásvételi vagy online szolgáltatási szerződéssel összefüggő határon átnyúló fogyasztói jogvita esetén az eljárásra kizárólag a fővárosi kereskedelmi és iparkamara mellett működő békéltető testület illetékes.

Ha a békéltető testület beleegyezett, hogy az online vitarendezési platformon keresztül továbbított jogvita kapcsán alternatív vitarendezési eljárást folytat, a fogyasztói jogviták online rendezéséről, valamint a 2006/2004/EK rendelet és a 2009/22/EK irányelv módosításáról szóló, 2013. május 21-i 524/2013/EU európai parlamenti és tanácsi rendeletben, és a fogyasztói jogviták online rendezéséről szóló 524/2013/EU európai parlamenti és tanácsi rendeletben előírt online vitarendezési platform feladatai ellátásának módjáról és a panaszok bejelentésére szolgáló elektronikus űrlap kitöltésének módjáról, és az online vitarendezési kapcsolattartó pontok közötti együttműködés módjáról szóló, a Bizottság 2015/1051 számú végrehajtási rendeletében foglaltak figyelembe vételével köteles eljárni.

A fővárosi kereskedelmi és iparkamara mellett működő békéltető testület látja el a fogyasztói jogviták online rendezéséről, valamint a 2006/2004/EK rendeletés a 2009/22/EK irányelv módosításáról szóló, 2013. május 21-i 524/2013/EU európai parlamenti és tanácsi rendelet szerinti tagállami online vitarendezési kapcsolattartó pont feladatait.

Az eljárásra a fogyasztó lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti békéltető testület illetékes. A fogyasztó belföldi lakóhelye és tartózkodási helye hiányában a békéltető testület illetékességét a fogyasztói jogvitával érintett vállalkozás vagy az annak képviseletére feljogosított szerv székhelye alapítja meg.  Társaságunk tekintetében a Budapesti Békéltető Testülethez fordulhatsz (1016 Budapest, Krisztina krt. 99., Tel.: 06-1-488-2131, bekelteto.testulet@bkik.hu), amennyiben békéltető testület útján kívánod igényedet érvényesíteni. Az eljárásra – a fogyasztó erre irányuló kérelme alapján az előzőek szerint illetékes testület helyett a fogyasztó kérelmében megjelölt békéltető testület illetékes. Ha több fogyasztó közösen terjeszt elő kérelmet, bármelyik kérelmezőre illetékes testület valamennyi kérelmezőre nézve illetékes. A békéltető testület illetékességi területe a testületet működtető kamara szerinti megyére (fővárosra) terjed ki. A békéltető testületi eljárás hivatalos nyelve a magyar.

Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben fogyasztóként fizetési meghagyást kezdeményeztél, annak lezárultáig békéltető testületi eljárás nem indítható. Tájékoztatunk továbbá, hogy a békéltető testület eljárása megindításának feltétele, hogy társaságunkkal közvetlenül megkíséreld a vitás ügy rendezését.

Felhívjuk figyelmedet, hogy békéltető testület felé általános alávetési nyilatkozatot nem tettünk, illetőleg kizárólag eseti alávetésre kerülhet sor, minden egyedi ügyben külön mérlegelés alapján.

 

Adatvédelem

Az iDevice Kft. a vásárlási folyamat, illetve a megrendelés során megadott személyes ügyfél adatokat bizalmasan kezeli, és azt harmadik fél részére, csak a Te kifejezett felhatalmazásod esetén adja ki. Ez alól kivétel, a szerződés teljesítéséhez szükséges harmadik fél bevonása. A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információ szabadságról rendelkezéseit, valamint az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet) tartjuk irányadónak.

 

Hatálybalépés, módosítás

Az iDevice Kft. fenntartja a jogot az Ászf egyoldalú módosítására. Módosítás esetén az új Ászf a weboldalon kerül közzétételre. Ha az Ászf módosításával nem értesz egyet, a módosított Ászf közzétételétől számított 8 (nyolc) napon belül a szerződésedet azonnali hatállyal jogosult vagy felmondani.

Amennyiben az Ászf módosításával nem értesz egyet, a módosított Ászf közzétételétől számított 8 (nyolc) napot követően a szerződésedet 30 (harminc) napos határidővel vagy jogosult felmondani.

 

Sütik használatára vonatkozó szabályzat

A Webhely szolgáltatásainak fenntartása, fejlesztése, valamint a felhasználói élmény fokozása érdekében ún. sütiket (cookie-kat) használ. A Webhely használatával Ön elfogadja az oldal sütikre vonatkozó összes aktuális irányelvét, valamint adatvédelmi nyilatkozatát.

 

A sütik a böngésző által a felhasználó eszközére helyezett, kisméretű szöveges azonosítást és információgyűjtést végző állományok. A cookie egy egyedi számsorból áll, és elsősorban a weblapot letöltő számítógépek és egyéb eszközök megkülönböztetésére szolgál.

 

A Webhely látogatása során létrehozott sütik többféle kategóriába tartozhatnak:

  • Alapműködést biztosító cookie-k: olyan sütik, amelyek nélkül a weboldal nélkülözhetetlen szolgáltatásai nem lennének képesek megfelelően működni.
  • Teljesítményt növelő cookie-k: ezen cookie-k információkat gyűjtenek arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt. Például, hogy melyek a leggyakrabban látogatott rovatok és a leglátogatottabb cikkek. Ezeket a cookie-kat a felhasználói élmény javításának és fenntartásának érdekében, statisztikai célokra használ fel weboldalunk.
  • Funkcionális cookie-k: a cookie-k lehetővé teszik, hogy a weboldal megjegyezzen bizonyos korábban bevitt adatokat, például az Ön személyes beállításait.
  • Targeting/hirdetési cookie-k: ezek a cookie-k segítenek abban, hogy hirdetési felületeinken keresztül olyan ajánlatokat juttathassanak el Önhöz, amelyek a leginkább megfelelnek érdeklődési köreinek. A fenti szolgáltatások biztosítása során a weboldal harmadik felekkel is együttműködhet, de számukra a Webhely személyes adatot csak a felhasználó előzetes értesítésével és beleegyezésével, vagy határozati utasítás esetén (pl. jogi szerv felszólítására) adhat ki.

 

A cookie-k által gyűjtött információkat a Webhely nem értékesíti, adja bérbe vagy terjeszti egyéb módon harmadik fél számára, kivéve azon szolgáltatások biztosításához szükséges mértékben, amely szolgáltatásokhoz ezen információt előzetesen és önkéntesen megadtad.

A Webhely független, harmadik felek felügyelete alá tartozó, és azok által fenntartott oldalakra mutató hivatkozásokat tartalmazhat. Mivel a Webhely nem ellenőrzi az információk ilyen harmadik felek általi használatát, minden szóban forgó esetben a harmadik fél adatvédelmi irányelvének rendelkezései az irányadóak, amelyért a webhely felelősséget nem vállal, és jogilag felelősségre nem vonható.

A Webhely fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bármikor módosítsa jelen szabályzat bármely részét. Kérjük, hogy rendszeresen látogass el erre az oldalra és tájékozódj az esetleges változásokról. Amennyiben az Adatvédelmi irányelv változásainak közzétételét követően továbbra is használod ezt a weboldalt, az a változások és az aktuális irányelvek elfogadásának minősül.

A számítógépedet érintő sütik beállítását szabályozhatod böngésződben, illetve a harmadik féltől származó sütikről és azok beállításairól az alábbi weboldalon tudsz tájékozódni: http://www.youronlinechoices.com/hu/ad-choices

 

GDPR tájékoztatók

A IDevice Kft. a természetes személyek személyes adatai kezelésének és védelmének alapvető szabályait, valamint a személyes adatok szabad áramlásának szabályait – a tevékenysége során előforduló esetekre tekintettel –  Adatvédelmi Szabályzatban rögzítette, valamint a IDevice Kft. belső adatvédelmi eljárásait összefoglalta.

A IDevice Kft. vállalja, hogy az Adatkezelés módjának meghatározásakor, illetve az Adatkezelés során olyan technikai és szervezési intézkedéseket tesz, amelyek célja az adatvédelmi alapelvek betartása és az Érintettek jogainak védelme. Továbbá a IDevice Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy csak olyan Személyes Adatot kezel, amely a konkrét adatkezelési cél elérése szempontjából elengedhetetlen.

A IDevice Kft. vállalja, hogy gondoskodik arról, hogy a képviselői, munkavállalói, illetve bármely olyan személy, aki a IDevice Kft. helyett és/vagy nevében eljár, az Adatvédelmi Szabályzatban foglaltakat megismerjék és az Adatvédelmi Szabályzat rendelkezései szerint járnak el.

A IDevice Kft. vállalja, hogy az adatkezeléssel kapcsolatos tevékenységei és adatfeldolgozással kapcsolatos tevékenységei során az Adatvédelmi Szabályzatában, illetve a jogszabályokban foglaltaknak megfelelően jár el, különös tekintettel az alábbi jogszabályokra:

(i)     Magyarország Alaptörvénye („Alaptörvény”);

(ii)    Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet) („Rendelet”);

(iii)  Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény („Infotv.”);

(iv)   Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII